Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

15 NOVEMBER EERSTE BIJEENKOMST FEYENOORD SUPPORTERSPARLEMENT

Op 15 november a.s. vindt om 19.30 uur in  De Stadionzaal (vak Z) de eerste bijeenkomst plaats van het nieuwe Feyenoord Supportersparlement. Elke Feyenoord-supporter die wil meepraten over het supportersbeleid van de club kan de bijeenkomst bijwonen. Aanmelding vooraf door een e-mail te zenden aan [email protected] is wel noodzakelijk. Dit in verband met de beperkte capaciteit van de zaal.

Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvangen alle supporters die zich hebben aangemeld een persoonlijke uitnodiging alsmede een agenda voor de bijeenkomst. Supporters die zich reeds hebben aangemeld of deel uitmaakten van de voormalige Klankbordgroep ontvangen automatisch een uitnodiging.

Werkgroepen
Tijdens de bijeenkomst zullen de voorzitters van de inmiddels geformeerde werkgroepen uitleg geven over hetgeen ze in de voorbije weken reeds besproken hebben. Uiteraard is het voor elke supporter mogelijk zelf onderwerpen voor de werkgroepen aan te dragen. Deze kunnen direct aan de voorzitters van de werkgroepen gemeld worden. De voorzitters zijn:

Technische zaken  : Fadila Zemouri [email protected]
Uitwedstrijden   : Mike Geelhoed [email protected]
(Sfeer)Activiteiten  : André Dankers [email protected]
Marketing en Communicatie : Henri van Wezel [email protected]
Feyenoord 100 jaar  : Paul Berndsen [email protected]
Jongerenbeleid   : vacant 

Tijdens de bijeenkomst van het Feyenoord Supportersparlement zijn uiteraard ook de leden van de directie van Feyenoord aanwezig.

Vragen, opmerkingen of suggesties over het Feyenoord Supportersparlement of andere zaken op het gebied van supportersbeleid? Neem dan gerust contact op met Ton Strooband op nummer 010-2926811 of mail naar [email protected].