Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

WERKGROEP JONGERENBELEID VAN START

Ook de Werkgroep Jongerenbeleid van het Feyenoord Supportersparlement is maandagavond van start gegaan. Na een voorstelrondje en een korte introductie werd Michiel Barendregt uit Rotterdam benoemd tot voorzitter van deze werkgroep. Door een aantal afzeggingen kan de Werkrgroep Jongerenbeleid overigens nog wat aanvulling gebruiken. Belangstellenden – bij voorkeur tussen de 16 en 22 jaar – worden verzocht zich te melden via [email protected].

Overigens is in ons nieuwsbericht van 20 oktober jongstleden een foutje gesloten. Per abuis waren we vergeten de Werkgroep Service en Comfort  Thuiswedstrijden te vermelden. Voor de volledigheid daarom nogmaals het complete overzicht van de voorzitters van de werkgroepen van het Feyenoord Supportersparlement:

Technische zaken  : Fadila Zemouri [email protected]
Service en Comfort thuis : Albert van Marrewijk [email protected]
Uitwedstrijden  : Mike Geelhoed [email protected]
(Sfeer)Activiteiten  : André Dankers [email protected]
Marketing en Communicatie : Henri van Wezel [email protected]
Feyenoord 100 jaar  : Paul Berndsen [email protected]
Jongerenbeleid  : Michel Barendregt [email protected]

Op 15 november aanstaande komen de voorzitters van de werkgroepen vertellen wat ze in de afgelopen maanden besproken hebben. Dat gebeurt tijdens de bijeenkomst van het Feyenoord Supportersparlement in De Stadionzaal. Iedereen is daar welkom om in het bijzijn van de directie van Feyenoord mee te praten over het (supporters) beleid van Feyenoord. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via [email protected]