Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

CASTELEN TERUG BIJ ORANJE-SELECTIE, GREENE VALT AF

Romeo Castelen is net als Dirk Kuyt door bondscoach Marco van Basten opgenomen in de definitieve selectie van Oranje. De rechtsbuiten ontbrak de afgelopen maanden bij Oranje, mede als gevolg van een hamstringblessure. Serginho Greene, die nog wel was opgenomen in de voorselectie, werd niet geselecteerd. Het Nederlands elftal speelt zaterdag 12 november een oefenduel met Italië. De wedstrijd wordt gespeeld in de Arena.

Castelen reageerde opgetogen op het nieuws. 'Het is denk ik al weer een half jaar geleden dat ik voor het laatst werd opgeroepen. Ik ben hier heel erg blij mee. Het geeft aan dat ik op de goede weg ben.'

De volledige selectie: Van der Sar (Manchester United), Timmer (AZ); Boulahrouz (Hamburger SV), Van Bronckhorst (Barcelona), Emanuelson, De Jong (Ajax), Kromkamp (Villarreal), Mathijsen, Vlaar (AZ), Ooijer (PSV); Boateng (Middlesbrough), Cocu (PSV), Landzaat (AZ), Maduro, Sneijder (Ajax), Van der Vaart (Hamburger SV); Babel (Ajax), Castelen, Kuyt (Feyenoord), Van Nistelrooy (Manchester United), Van Persie (Arsenal), Vennegoor of Hesselink (PSV).