Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

KALOU WEL, LODEWIJKS NIET NAAR BENEFIETWEDSTRIJD

Alleen Salomon Kalou zal Feyenoord donderdagavond in het Duitse Düsseldorf vertegenwoordigen tijdens de ‘Wedstrijd tegen de armoede’. Patrick Lodewijks, die ook een uitnodiging kreeg voor de All Star-wedstrijd die daar door de vriendenteams van Ronaldo en Zinedine Zidane wordt gespeeld, heeft afgezegd. De doelman blijft liever in Nederland, om zich optimaal te kunnen voorbereiden op de belangrijke wedstrijd tegen AZ.

Salomon Kalou en Patrick Lodewijks ontvingen eerder deze week een persoonlijke uitnodiging van Ronaldo en Zinedine Zidane om mee te spelen in de benefietwedstrijd die onder de vlag van de Verenigde Naties wordt gespeeld. Beiden reageerden in eerste instantie positief  op de uitnodiging, al gaf Lodewijks wel direct aan dat hij zijn deelname wilde laten afhangen van de manier waarop hij de wedstrijd tegen Roda JC zou doorstaan.

Ronaldo en Zidane zijn beiden ambassadeur van de Verenigde Naties en hebben ieder een gelegenheidselftal samengesteld met spelers uit de verschillende Europese competities. Vanavond in Duitsland nemen die twee elftallen het tegen elkaar op. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Kalou zal overigens maar een half uur in actie komen.