NIEVELD SCOORT VOOR ORANJE ONDER 17

Het Nederlands elftal voor spelers tot 17 jaar heeft zaterdagmiddag met 2-2 gelijkgespeeld tegen de leeftijdsgenoten uit Portugal. Feyenoord-verdediger Norichio Nieveld (foto) scoorde de eerste treffer voor Onder 17 in het toernooi om de Algarve Cup. Uit een corner van Kuiper knikte Nieveld de bal simpel binnen. Tien minuten voor rust kwam het elftal van KNVB-coach Ruud Kaiser op een 2-0 voorsprong, door een doelpunt van Sabajo. Nadat de thuisploeg in de tweede helft de aansluitingstreffer had gescoord, maakten zij in de blessuretijd ook nog de gelijkmaker.
Naast Nieveld stonden ook Erwin Mulder en Glenn Kobussen in de basisopstelling. Hanne Hagary viel in de tweede helft in. Zondag speelt het team van Kaiser tegen Frankrijk.