Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

SCHREUDER NEEMT IN DE RUST STEUNBETUIGINGEN IN ONTVANGST

Alfred Schreuder neemt tijdens de rust van Feyenoord-RKC Waalwijk de steunbetuigingen die aan hem en zijn gezin zijn gericht in ontvangst. In overleg met supporters heeft Feyenoord vorige week de actie ‘laat je Feyenoord-hart spreken’ opgestart. Bedoeling van de actie is om Schreuder en zijn gezin een hart onder de riem te steken vanwege de ernstig zieke Anouk. Supporters en alle anderen die steunbetuigingen willen inleveren hebben daar ook op de wedstrijddag nog de mogelijkheid toe.

Spullen kunnen nog steeds worden afgeleverd bij de loketten van Feyenoord Klantenservice of bij de receptie van Het Maasgebouw. Uiteraard kan je ook via email je steun betuigen: [email protected]

Ook zondag worden in en rond De Kuip bij de wedstrijd Feyenoord-RKC Waalwijk weer een aantal verzamelpunten ingericht. Supporters die nog niets hebben ingeleverd hebben hier dus tot en met zondag nog de tijd voor. Uiteraard zijn ook bijdragen van scholen, voetbalverenigingen, enz. meer dan welkom. Wat Feyenoord betreft worden Alfred en zijn gezin bedolven onder de steunbetuigingen!

Het is de bedoeling om de steunbetuigingen in de rust van Feyenoord-RKC Waalwijk aan Alfred aan te bieden. Uiteraard rekenen we op massale deelname van Het Legioen.