DIJKHUIZEN MATCHWINNER BIJ EXCELSIOR

Excelsior heeft maandagavond in eigen stadion met 1-0 gewonnen van FC Eindhoven.  Marinus Dijkhuizen werd matchwinner voor de koploper van de Gouden Gids Divisie, door vlak voor rust het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. Uit een corner van Brett Holman kopte de lange spits raak. VVV-Venlo passeerde FC Volendam weer op de ranglijst, door de onderlinge confrontatie in de laatste minuut te beslissen: 3-2. Met zes punten voorsprong op VVV en een veel beter doelsaldo komt het kampioenschap voor de Kralingers nu wel erg dichtbij.
De titel zou vrijdag al behaald kunnen worden, als Excelsior geen fout maakt bij Stormvogels/Telstar en VVV punten laat liggen tegen Den Bosch. Een week later komt VVV op bezoek op Woudestein.