Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

MAANDAG EERSTE FASE VERKOOP PLAY-OFFS

Feyenoord begint maandag met de eerste fase van de verkoop van kaarten voor de play-offs. Vanaf die dag hebben seizoenkaarthouders de gelegenheid om met 25 procent korting een passe-partout  te kopen voor hun eigen plek. Deze speciale verkoop loopt tot en met 8 april. Daarna gaat fase twee in werking, waarin seizoenkaarthouders vanaf maandag 10 april tot en met dinsdag 11 april in de gelegenheid worden gesteld om voor de overige vrije plaatsen in het stadion een passe-partout aan te schaffen. Ook hierbij geldt een korting van 25 procent.

Fase 3 van de kaartverkoop loopt van woensdag 12 april tot en met zondag 16 april, wanneer seizoen- en clubkaarthouders in aanmerking komen voor de vrije plaatsen in het stadion, waarbij ruim acht procent passe-partout korting geldt.
De laatste fase gaat in op 17 april, als er een losse kaartverkoop is tegen normale seizoenkaartprijzen. Alleen seizoenkaarthouders, die nog geen passe-partout hebben gekocht, kunnen vanaf die dag aan de loketten van het stadion met 25 procent korting losse kaarten aanschaffen.

Mocht Feyenoord overigens  door omstandigheden een derde ronde in de play-offs moeten spelen dan krijgen alle houders van een passe-partout gratis toegang tot deze wedstrijd. Mocht Feyenoord door omstandigheden maar één ronde in de play-offs moeten spelen dan ontvangen alle houders van een passe-partout de helft van hun aankoopbedrag retour overgemaakt op hun (post)bankrekeningnummer.

Ga naar de infopagina