Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

SJAAK TROOST VERTREKT ALS DIRECTEUR EN WORDT COMMISSARIS

Sjaak Troost (46) vertrekt per 1 september aanstaande als directeur van Feyenoord en wordt met ingang van die datum toegevoegd aan de Raad van Commissarissen waarin Jorien Van den Herik, Willem Scholten en Paul Smits zitting hebben. Sjaak Troost heeft een functie aanvaard als directeur bij de investeringsmaatschappij Brinvest. 

Troost: ‘Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Feyenoord, maar voelde al heel lang de ambitie om ook buiten de voetballerij actief te kunnen zijn. De kans die mij nu geboden werd sprak me enorm aan. Bovendien ben ik op een leeftijd dat het nog kan’, aldus de viervoudige international, die als junior bij de club begon en in totaal 397 wedstrijden in het eerste elftal van Feyenoord speelde.  

Feyenoord blijft gebruik maken van de kennis van Sjaak Troost, die hij sinds 1992 in het management en later in de directie opdeed. President-commissaris Van den Herik: ‘Sjaak kent de club door en door. Hij heeft de totale commerciële opbouw meegemaakt en kent alle relaties. Bovendien is hij de enige van ons allemaal met een voetbalachtergrond. Van al die kennis die hij ook nu al afstemt met Wim Jansen, willen we graag gebruik blijven maken.'

De functie die Sjaak Troost bij Feyenoord achterlaat zal op termijn worden ingevuld, omdat een driehoofdige directie het uitgangspunt blijft.