Fanshop
Fanshop

ALFRED SCHREUDER START VEILING VOOR GOEDE DOEL

Alfred Schreuder is een veiling gestart van officiële gesigneerde voetbalshirts van tal van bekende spelers. De opbrengst van Schreuders initiatief komt ten goede aan onderzoek naar kanker en aan de begeleiding van mensen die met deze ziekte te maken krijgen. De Stichting Kika en Stichting Racen tegen Kanker zetten zich hiervoor in. Schreuder, die zelf dit jaar zijn dochter Anouk aan de ziekte verloor, wil voor beide instellingen zo veel mogelijk geld inzamelen om ze steunen in hun goede werk.

Inmiddels is er een overzicht van alle shirts waarop kan worden geboden. Er volgt nog een aantal Feyenoord-shirts, al kan momenteel wel een bod worden uitgebracht op de shirts van Patrick Lodewijks en Schreuder. Daarnaast zijn er officiële shirts van ondermeer Dennis Bergkamp, Mido, Kevin Hofland, Phillip Cocu, Ruud van Nistelrooy en alle shirts van de volledige Ajax-selectie uit het Champions League-duel met Inter.

Op de website van Stichting Project 21, waarop bekende sporters of artiesten artikelen voor een goed doel veilen, is een overzicht te zien van alle shirts en kan een bod worden uitgebracht. Meer info op: www.project21.nl