Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

ONLINE VERKOOP FEYENOORD-CHELSEA BEGONNEN

De online kaartverkoop voor de wedstrijd Feyenoord-Chelsea is vandaag begonnen. Seizoenkaarthouders van Feyenoord krijgen, mits zij hun seizoenkaart voor 29 juni hebben aangevraagd en betaald, tien procent korting op de aanschaf van hun ticket. Dat geldt alleen voor kaarten die online worden aangeschaft of vanaf 17 juli aan het loket van Feyenoord Klantenservice worden gekocht. De kortingsactie loopt tot 6 augustus. De wedstrijd Feyenoord-Chelsea wordt twee dagen later, op dinsdag 8 augustus, om 19.00 uur in De Kuip gespeeld.

Toegangskaarten zijn vanaf nu online te bestellen via http://mijn.feyenoord.nl. De Inloggegevens voor deze omgeving staan vermeld op de seizoenkaartmailing die elke supporter heeft ontvangen. Voor alle vakken in het stadion zijn kaarten te koop. Er geldt geen voorkeurbehandeling: vol = vol.

De wedstrijd tegen de Londense topploeg gaat vanaf 17 juli in de verkoop bij TicketBox en aan het loket van het stadion. Seizoenkaarthouders die een kaartje via TicketBox kopen ontvangen overigens geen korting, de actie beperkt zich tot de verkoop via internet en Feyenoord Klantenservice.