Fanshop
Fanshop

INFORMATIE OVER OPEN DAG OP 2 AUGUSTUS

De jaarlijkse Open Dag staat voor aanstaande woensdag op het programma. Tijdens de happening worden weer tienduizenden supporters verwacht die allen toeleven naar het hoogtepunt van de dag: het moment waarop de aankopen per helikopter op de middenstip worden afgeleverd. De Open Dag start officieel om 11:00 uur. Buiten De Kuip zijn er vanaf 09:00 uur al activiteiten, zoals een spectaculair Kidsdorp en space mountainbike. 

Diverse sponsors en partners van Feyenoord - zoals het AD, Tele2, KPN, Fortis en Volkswagen – zullen rondom het stadion met stands aanwezig zijn en activiteiten organiseren. Het Open Dag-tasje is uiteraard ook weer te koop bij de merchandisingverkooppunten.

Het stadionprogramma begint om 13.00 uur met een wedstrijd van oud-Feyenoord. Aansluitend begint de presentatie van de selectie om ca. 13.50 uur. Het buitenprogramma wordt om 14.45 uur hervat. Vanaf dat moment is het mogelijk om handtekeningen van de spelers en technische staf te bemachtigen op de speciaal daarvoor ingerichte plekken in het stadion. In de blauwe en groene sector zijn er handtekeningenlocaties die geschikt zijn voor mindervaliden.

De NS en RET laten extra treinen en trams rijden. Feyenoord adviseert de supporters met het oog op de beperkte parkeergelegenheid met het openbaar vervoer te komen. Alleen P5 is toegankelijk voor het publiek, voor de prijs van vijf euro per parkeerkaart.