Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

GROOTSTE SFEERACTIE OOIT OP OPEN DAG

De eerste Feyenoord Krant van dit seizoen is gedrukt in een recordoplage van 75.000 exemplaren. Naast de gebruikelijke 25.000 werden er nog eens 50.000 extra kranten vervaardigd, die woensdag een prominente rol zullen spelen in wat de grootste sfeeractie uit de clubgeschiedenis moet worden. In samenwerking met het Tifo-team laat Feyenoord tijdens de Open Dag op elk stoeltje in De Kuip een gratis Feyenoord Krant leggen. De twee middenpagina’s van die krant, waarop in de reguliere editie de elftalposter staat afgedrukt, vormen een gekleurd vel. Alle supporters zullen worden opgeroepen om dat vel, vlak voor de traditionele landing van de helikopter, omhoog te houden en de nieuwe spelers zo een uniek welkom te geven.

Het is voor het eerst dat er een sfeeractie wordt gehouden die zich niet tot één bepaalde sector beperkt, maar waaraan door iedereen in het hele stadion kan worden deelgenomen.

In de nieuwe krant - nummer 25 - neemt Patrick Paauwe op persoonlijke wijze afscheid van het Legioen. Interviews zijn er met George Boateng en Salomon Kalou, de twee oud-Feyenoorders die met Middlesbrough en Chelsea tijdelijk terugkeren naar De Kuip. Daarnaast blikken kenners vooruit op het seizoen, stellen de aankopen zich voor en vertelt Alfred Schreuder over zijn blessure. De nieuwe Feyenoord Krant, waarin de rubriek Vente’s Varia wordt geïntroduceerd, ging verder op bezoek bij voormalig vleugelartiest Pierre Vermeulen. Ook is er een reportage over de wedstrijd Schijndel-Feyenoord.