Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

FEYENOORD BEGINT SEIZOEN MET INDRUKWEKKEND EERBETOON

Feyenoord is het nieuwe seizoen begonnen met een indrukwekkend eerbetoon aan de oud-spelers, supporters en andere nauw bij de club betrokken personen die Feyenoord het afgelopen jaar ontvielen. Dat gebeurde tijdens de traditionele reünie van oud-spelers. Voor aanvang van de openingswedstrijd tegen Middlesbrough stelden de oud-Feyenoorders zich op rond de middencirkel en hielden een minuut stilte.

Na de herdenking namen de oud-spelers als altijd plaats voor de lens van huisfotograaf John de Pater en ook dit jaar was het weer een indrukwekkende verzameling grote namen die bijeenkwam. Alle generaties waren vertegenwoordigd. Van Gerhard ‘Pummy’ Bergholtz  tot Simon Tahamata, van Piet Steenbergen tot Mario Been en van Nico Jansen tot Mike Obiku.

De jongste van het stel was dit jaar Jean Paul van Gastel. ‘Maar dat is ook niet zo gek, want ik ben overal altijd de jongste. Onder de trainers op Varkenoord bijvoorbeeld en ook in oud-Feyenoord. Dat is nu eenmaal het logische gevolg als je, zoals ik, op jonge leeftijd noodgedwongen hebt moeten stoppen’, lachte de nu 34-jarige Van Gastel op het veld. ‘Maar je hoort mij niet klagen hoor, want ik vind dit een prachtig initiatief, dat helemaal bij Feyenoord past. Volgend jaar ben ik er graag weer bij.’