Fanshop
Fanshop

JONG FEYENOORD OP SCHOT IN HELLEVOETSLUIS

Van een combinatie-elftal heeft Jong Feyenoord woensdagavond met 0-10 gewonnen. Het was voor het team van Arnold Scholten de laatste testcase voordat de competitie begint. Namens de A-selectie was Lorenzo Davids van de partij. Ook Jeffrey Altheer, die afgelopen weekend nog bij de selectie zat voor het duel met Reading, speelde mee. Frank de Haan en Magrao waren beide met drie treffers de meest scorende spelers van de beloften.

Van serieuze tegenstand was woensdag geen sprake. ‘Hellevoetsluis was geen graadmeter’ zei Scholten na afloop. ‘Ik heb vanavond wel wat interessante dingen gezien. Het eerste doelpunt, wat na een snelle aanval al binnen een minuut werd gemaakt, gaf aan dat de jongens vanaf het eerste moment scherp waren.’ Naast de goals van De Haan en Sammuel maakten Davids (2), Bylo en Sammuel de doelpunten.

Volgende week neemt Jong Feyenoord het twee keer op tegen Sparta. Maandag speelt het team van Scholten voor de beker, donderdag 24 augustus zijn de Spartanen de tegenstander in het bekertoernooi.

Opstelling Feyenoord: Aerts; Van Gils (23’ Barends), Altheer, Hammouti, Ribeiro (46’ Buys); Achloui (70’Poldervaart), Davids, De Haan; Sammuel, Bylo (46’ Hagary), Magrao