Fanshop
Fanshop

ZONDAG A28 RICHTING GRONINGEN AFGESLOTEN

Dit weekeinde zal de A28 richting Groningen zijn afgesloten. Bezoekers van de openingswedstrijd van het seizoen FC Groningen – Feyenoord uit de richting Assen moeten vanwege de ingestelde omleiding rekening houden met extra reistijd. Bovendien is het raadzaam een alternatieve route voor te bereiden.

Supporters die uit het midden van het land komen, wordt geadviseerd via Almere/Lelystad (A6) en Drachten (A7) naar Groningen te rijden. Vanwege grootschalige asfalteringswerkzaamheden moet het autoverkeer over de A28 op drie plaatsen rekening houden met vertraging. Zowel bij het Julianaplein als bij de afritten Eelde en Zuidlaren wordt aan het wegdek gewerkt.

Groningen-Zuid tot knooppunt Julianaplein
Als gevolg van wegafsluiting (inclusief toerit richting Groningen) is er een omleidingroute voor het verkeer in de richting van Groningen. Lichte vertraging voor het verkeer in de richting van Assen (één rijstrook beschikbaar en lagere toegestane maximumsnelheid).

Toerit en afrit Eelde (aansl 37) tot Haren
Vertraging voor het verkeer omdat de toerit richting Groningen en de afrit uit de richting Assen ter hoogte van Eelde (aansluitingnummer 37) zijn afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid met behulp van gele borden.

Toerit vanaf N34-Zuidlaren (aansl 36) tot Eelde
Vertraging voor het verkeer omdat de toerit vanaf de N34 (uit de richting Emmen) is afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid met behulp van gele borden.

Voor meer info zie: www.vananaarbeter.nl