Fanshop
Fanshop

FEYENOORD B1 EN AZ OP GELIJKE HOOGTE: 2-2

Na de nederlaag bij Vitesse/AGOVV (zondag) heeft de B1 van Feyenoord woensdagavond opnieuw averij opgelopen. AZ hield de ploeg van trainer Cor Adriaanse op 2-2. Jeffrey Bruma en Shabir Isoufi (foto) brachten Feyenoord twee keer op voorsprong, maar konden niet voorkomen dat de Alkmaarders er met een punt vandoor gingen.

De Rotterdammers kenden op eigen veld een droomstart. Na drie minuten was het Kelvin Leerdam die de bal voor de voeten van Bruma schoof. De fysiek sterke middenvelder haalde net buiten het strafschopgebied snoeihard en doeltreffend uit: 1-0. Aan de sterke start werd helaas geen vervolg gegeven. De Feyenoorders gaven de Noord-Hollandse gasten teveel ruimte, wat vijf minuten voor rust resulteerde in de gelijkmaker. Nog voor het rustsignaal kwam Feyenoord onverwachts weer op voorsprong. Isoufi werd de diepte in gestuurd door Leroy Fer en rondde koelbloedig af: 2-1.

Die stand wisten de jonge Feyenoord-spelers niet vast te houden. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd scoorde AZ 2-2. De Alkmaarse voetballer klopte zijn naaste belagers in de lucht. Zondag komen de B-junioren opnieuw in actie, om 12.00 uur bij FC Volendam.

Opstelling Feyenoord B1: Post; Schenkeveld, Ramsteijn, Bos, Nelom; Bruma, Van Haaren, Fer; Leerdam, Isoufi, Lagouireh (65’ Van la Parra)