Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets

FEYENOORDERS WINNEN MET ORANJE ONDER 17 VAN DUITSLAND

Drie Feyenoorders hebben donderdagavond hun opwachting gemaakt bij Oranje onder 17. Miquel Nelom (foto), Leroy Fer en Georginio Wijnaldum stonden in de basisopstelling in het duel met Duitsland, dat met 0-2 gewonnen werd. B-junior Nelom viel na een half uur spelen uit met een hamstringblessure. Zaterdag spelen de Nederlandse talenten op het internationale toernooi tegen de Italianen. Maandag staat de confrontatie met Quatar op het programma.

De treffers vielen na rust en kwamen op naam van PSV’ers Van Aanholt en Zeefuik. Italië en Quatar eindigden donderdag met een 0-0 gelijkspel. KNVB-coach Albert Stuivenberg was tevreden over de geleverde prestatie. ‘Het accent lag op de verdediging. In het hol van de leeuw en voor veel publiek heeft de groep het prima opgepikt. Dat was de basis voor de winst’, aldus de trainer op de website van de KNVB.

Opstelling Onder 17: Leonard Nienhuis (FC Groningen); Ridny Cairo (PSV), Timothy v/d Meulen (Ajax), Patrick van Aanholt (PSV), Miquel Nelom (Feyenoord); Daley Blind (Ajax), Georginio Wijnaldum (Feyenoord), Leroy Fer (Feyenoord); Luciano Narsingh (SC Heerenveen), Genero Zeefuik (PSV), Richard Stolte (SC Heerenveen).