Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

UEFA NE CUPDUELS TEGEN ROVERS EN WISLA IN DE VERKOOP

Hedenmorgen 9 oktober 9:00 uur tot 15 oktober 21:00 uur hebben Seizoenkaart-houders voorrang om hun eigen plaats terug te kopen voor de wedstrijden in de 2e ronde van de UEFA Cup in de vorm van een passe-partout. Met een passe-partout heeft u, met 10% korting, toegang tot beide thuis-wedstrijden : Feyenoord - Blackburn Rovers op donderdag 23 november 2006 om 20:45 uur en Feyenoord - Wisla Krakau op woensdag 13 december 2006 om 20:45 uur.

Prijzen passe-partout
De prijs van een passe-partout varieert van 27 tot 63 euro. Let op: als seizoenkaarthouder van Feyenoord laat u bij TicketBox de reservering op JA zetten. Dan ontvangt u uiteindelijk twee afzonderlijke tickets. Voor beide wedstrijden één.

Vakken E, EE, F en FF niet beschikbaar:
Er geldt een uitzondering voor Seizoenkaart-houders en 11-wedstrijdenkaart-houders op de vakken E, EE, F, en FF. Zij moeten bij TicketBox reserveren op NEE laten zetten! Seizoenkaart-houders op deze vakken kunnen tijdens de voorrangsperiode met voorrang kaarten kopen voor de vakken G, H en HH. Dit omdat hun eigen vak niet beschikbaar zal zijn voor de twee wedstrijden.

Gezinsvakken
Gezinnen met kinderen en/of jongeren met een 11-wedstrijdenkaart op vak F kunnen telefonisch via Feyenoord Klantenservice een passe-partout reserveren tegen het kinder- en jongerentarief voor de vakken G, H en HH.

Verkoop aan niet seizoenkaarthouders / vrije verkoop:
Maandag 16 oktober is er geen verkoop. Vanaf 17 oktober 9:00 uur komen (op basis van ClubCard-verplichting) de passe-partouts voor de dan nog beschikbare plaatsen in de verkoop. Meer informatie volgt z.s.m..

Aanvang wedstrijden
Het aanvangstijdstip van de UEFA Cup-thuisduels met Blackburn Rovers (23 november) en Wisla Krakau (13 december) is vastgesteld op 20.45 uur. In het geval van Blackburn heeft dat te maken met de tv-uitzending van de wedstrijd. De wedstrijd tegen Krakau is er een uit de laatste speelronde van de groepsfase en dan dienen alle wedstrijden gelijktijdig te beginnen.