Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

KOEMAN: ‘GEZIEN TWEEDE HELFT HADDEN WE MEER VERDIEND’

Erwin Koeman was te spreken over het karakter dat zijn ploeg in de eerste helft toonde. De 2-0 achterstand werd in korte tijd ongedaan gemaakt, iets waar de trainer uiteraard content mee was. Dat Feyenoord weer op achterstand was gekomen, zorgde voor ontevredenheid bij de trainer. ‘Het zou wel eens lekker zijn om zelf op voorsprong te komen. Nu moesten we weer achter de feiten aan. Het komt te vaak voor dat we achter komen. De groep toonde gelukkig karakter, liet de kop niet hangen. Gezien de tweede helft hadden we meer verdiend’, aldus Koeman.

Ook Danny Buijs was die mening toegedaan. Feyenoord had na rust het overwicht, maar slaagde er niet in om dat in kansen tot uitdrukking te brengen. ‘We kregen weinig kansen, maar de kansen die je dan krijgt hadden doelpunten moeten zijn. Aan de andere kant had het ook verkeerd kunnen aflopen. Vicelich nam in de tweede helft de bal met de hand mee. Daar werd niet voor gefloten. Hij had ‘m er zomaar in kunnen schieten, dan hadden we hier gewoon verloren', zei Buijs.

Dat Feyenoord gezien het wedstrijdbeeld van het eerste half uur misschien wel blij mocht zijn met een punt, was niet het gevoel dat binnen de selectie leefde. Theo Lucius: ‘We stonden 2-0 achter en hadden het moeilijk. Op dat moment hadden we misschien getekend voor een punt. Maar op dit moment niet, nu balen we er allemaal van dat we hier niet met drie punten weggaan. We hadden in de rust niet voor niks allemaal het gevoel dat we door zouden drukken.’