NANCY EN BLACKBURN OP VREEMDE BODEM ONDERUIT

AS Nancy en Blackburn Rovers hebben hun uitwedstrijden zondag niet winnend weten af te sluiten. Voor Nancy was de nederlaag bij Olympique Lyon ingecalculeerd. Op de koploper van de Franse competitie staat al jaren geen maat op nationaal niveau. De overwinning van Lyon was minimaal. De Noorse aanvaller Carew maakte al na een kwartier de winnende treffer. Blackburn Rovers verloor enigszins verrassend, bij hekkensluiter West Ham United: 2-1.

De zege van de Hammers kwam tegen Blackburn geen moment in de gevaar. Nadat oudgediende Sheringham zijn ploeg halverwege de eerste helft op voorsprong had gezet maakte Mullins tien minuten voor tijd 2-0. Bentley redde de eer voor de Rovers in de slotminuut. De ontmoeting met West Ham leverde de ploeg van coach Mark Hughes naast de nederlaag nog meer schade op. Jason Roberts werd na een half uur afgevoerd. De spits heeft een botje in zijn voet gebroken.

De Engelse ploeg komt donderdag uit tegen Basel, dat zaterdag won van Grasshoppers. In de poule van Feyenoord komt AS Nancy in Frankrijk in actie tegen Wisla Krakau. Feyenoord heeft deze Europese speelronde vrij.