Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

SLECHT NIEUWS VAN BLESSUREFRONT

Erwin Koeman kan woensdag tegen RKC Waalwijk weer niet beschikken over het trio Angelos Charisteas, Tim Vincken en Patrick Lodewijks. Vincken en Lodewijks zijn er naar verwachting zondag ook niet bij in Tilburg.
Koeman houdt voor de bekerwedstrijd vast aan het elftal van afgelopen zondag. Koeman zei in aanloop naar het treffen met de Waalwijkers geen aanleiding te zien af te wijken van het team dat hij tegen Vitesse in het veld bracht, wat tot gevolg heeft dat Pierre van Hooijdonk en Joonas Kolkka weer starten. De afwezigheid van tweede doelman Lodewijks wordt opgevuld door de 17-jarige Erwin Mulder, die tegen Vitesse voor het eerst in zijn voetballoopbaan bij het eerste werd gehaald. ‘Hij doet het goed, is een grote vent en heeft uitstraling’, legde Koeman zijn keus voor de jeugdkeeper uit.

Charisteas heeft nog steeds last van een liesblessure. Vincken werd tegen Roda JC uit voorzorg gewisseld toen hij last kreeg van zijn hamstring. Dat bleek een goede ingreep, want de rechtsbuiten kreeg er in de dagen erna meer last van dan verwacht. Zijn inzetbaarheid tegen Willem II is nu al twijfelachtig. Lodewijks kampt met knieklachten en is ook zondag niet inzetbaar.