Fanshop
Fanshop

EXTRA KAARTEN IN DE VERKOOP VOOR FEYENOORD-AZ

Voor de wedstrijd Feyenoord-AZ van aanstaande zaterdag zijn 1.030 extra kaarten in de verkoop gegaan. U heeft hiervoor geen clubkaart nodig. Vanwege het beperkte aantal aanwezige AZ-supporters is dat aantal kaarten beschikbaar gekomen voor vak G. Voor de aantrekkelijke prijs van € 18 kunt u vanaf daar de topwedstrijd van dichtbij meebeleven. Kaarten koopt u bij de loketten van Feyenoord Klantenservice, bij TicketBox en via deze website.
De Kuip is zaterdagavond bijna vol voor de topper tegen AZ. Er zijn naast voornoemde 1.030 tickets nog ongeveer 2.500 kaarten beschikbaar voor de wedstrijd die om 20.00 uur wordt afgetrapt in Rotterdam-Zuid.

Ook gezinnen die de confrontatie tussen de teams van Erwin Koeman en Louis van Gaal willen volgen, zijn zaterdagavond van harte welkom in De Kuip. Er is nog een beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor het gezinsvak, waarvoor speciale prijzen gelden. Voor maar € 6,20 kunnen kinderen tot 13 jaar naar de wedstrijd. Deze prijs geldt voor het gezinsvak: vak H. Jongeren (13-18 jaar) betalen voor dit vak € 9,20 per ticket en volwassenen € 18. Kaarten voor het gezinsvak zijn telefonisch te reserveren en via een eenmalige telefonisch machtiging te betalen. U belt hiervoor naar Feyenoord Klantenservice 010 - 2923 888. De kaarten worden dan direct voor u gereserveerd.

Kaarten voor deze wedstrijd zijn te koop bij de loketten van het Stadion, bij één van de ruim 1.000 verkooppunten van TicketBox (waaronder Free Record Shop en Primera) of vanachter uw PC via Feyenoord Online Ticketing. Op www.feyenoord.nl staat exact uitgelegd hoe het werkt. U selecteert de wedstrijd, kiest het vak en het aantal kaarten en rekent af met uw credit card. Voor Feyenoord - AZ worden de tickets op uw naam gereserveerd. U kunt deze op de wedstrijddag afhalen bij het loket van klantenservice.

Let op: op zaterdag is er alleen kaartverkoop aan het stadion, dus niet meer via TicketBox of online. De loketten van Klantenservice zijn de gehele dag (vanaf 9.00 uur) geopend.