Fanshop
Fanshop

LAATSTE KANS OM AMATEURPARTNER TE WORDEN

Feyenoord wil verenigingen die zich nog niet als amateurpartner aan hebben gemeld de gelegenheid bieden om zich tot 1 januari 2007 in te schrijven. Dat kan door het aanmeldingsformulier in te vullen. De vereniging ontvangt dan per omgaande een overeenkomst. Na ondertekening van de overeenkomst kan de vereniging zich Officieel Amateurpartner van Feyenoord noemen.

In maart van dit jaar heeft Feyenoord alle amateurvoetbalverenigingen van Nederland informatie toegezonden en de clubs de mogelijkheid geboden om Officieel Amateurpartner van Feyenoord te worden. Honderden clubs toonden interesse en inmiddels hebben 120 verenigingen zich aan Feyenoord verbonden. Tijdens de Open Dag aan het begin van dit seizoen assisteerden jeugdleden van de amateurpartners bij de presentatie van de selectie, de besturen van de clubs woonden de openingswedstrijd tegen Middlesbrough bij, honderden jeugdleden bezochten inmiddels in het kader van het Jeugdproject gratis een thuiswedstrijd, tweeduizend vrijwilligers wonen de UEFA Cup wedstrijden tegen Blackburn Rovers en Wisla Krakau bij en de meeste clubs ontvingen inmiddels een reclamebord voor langs het hoofdveld en een bord voor in de kantine. Bovendien is Feyenoord voornemens om het aantal activiteiten in het komende jaar sterk uit te breiden.

Bent u bestuurder van een amateurvoetbalvereniging in Nederland en is uw club nog geen partner van Feyenoord? Meld uw vereniging dan alsnog aan zodat uw leden nog dit seizoen kunnen profiteren van de vele extra’s die Feyenoord hen kan bieden.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier