Fanshop
Fanshop

LAATSTE DAG LANDELIJKE VERKOOP FEYENOORD-BLACKBURN

Supporters die hun kaarten voor Feyenoord-Blackburn Rovers waar ook in Nederland willen kopen hebben daar alleen vandaag (woensdag) nog de mogelijkheid voor. Vandaag is de laatste dag van de landelijke verkoop. Op de wedstrijddag (donderdag) is het alleen nog mogelijk kaarten aan het stadion te bemachtigen. Er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar voor het duel met de club uit het Premiership. Per club- of seizoenkaart kan één ticket worden gekocht.

De wedstrijd tegen Blackburn betekent een weerzien met Brett Emerton. De Australiër won met Feyenoord in 2002 de UEFA Cup en vertrok een jaar later naar de Engelse club. Bij Blackburn is hij inmiddels alweer bezig aan zijn vierde seizoen.

Het tweede groepsduel van Feyenoord is van groot belang. Na de 1-1 tegen FC Basel en met de lastige uitwedstrijd tegen AS Nancy (30 november) in het vooruitzicht, zijn de Rotterdammers zeer geholpen met een goed resultaat. Feyenoord kan daarbij de steun van het publiek hard gebruiken. Steun uw ploeg donderdagavond in De Kuip en beleef een heerlijke Europa Cup avond.

Klik hier voor de online kaartverkoop