Fanshop
Fanshop

UEFA CUP: FEYENOORD DOET BEROEP OP MEEREIZENDE SUPPORTERS

Feyenoord én de Feyenoord Supportersvereniging doen langs deze weg nogmaals een beroep op het gezonde verstand van alle supporters die naar Nancy afreizen om zich te onthouden van enig wangedrag. Feyenoord en haar supporters hebben bij de UEFA al geen beste naam en het imago van club en fans is er na de wedstrijd tegen Blackburn Rovers niet beter op geworden. De clubleiding vreest dat bij ongeregeldheden in de stad of in het stadion de UEFA wel eens kan besluiten tot een forse straf. Bovendien is in Frankrijk na de rellen tussen Paris Saint Germain en Hapoel Tel Aviv, waarbij een Franse supporter door een politieagent werd doodgeschoten, sprake van een verhoogd spanningsveld.

Feyenoord heeft aan alle 1.280 supporters die via de club een voucher hebben gekocht voor de wedstrijd AS Nancy-Feyenoord van donderdag 30 november aanstaande een mail met nadere informatie gestuurd. In deze mail wordt onder andere gemeld dat de supporters niet zullen plaats nemen in de reguliere bezoekersvakken, maar in de vakken 16, 17 en 18, in de hoek van het stadion. Verder hebben de Fransen speciale parkeerplaatsen voor Feyenoord-supporters gereserveerd. Deze zijn gelegen aan de Rue Jean Moulin, direct naast het stadion.

Hoewel het duel nog niet is uitverkocht, heeft AS Nancy besloten om de kaartverkoop dinsdag 28 november stop te zetten. Op woensdag en op de wedstrijddag vindt dus geen verkoop plaats. Supporters die geen kaart hebben wordt ten strengste afgeraden naar Frankrijk af te reizen.

Download hier de info e-mail als u deze niet heeft ontvangen.