Fanshop
Fanshop

FEYENOORD DOET BEROEP OP GEZOND VERSTAND

Voor de wedstrijd van woensdag tegen Wisla Krakau zijn er extra veiligheidsmaatregelen van kracht. Er zal onder meer extra toezicht zijn op legitimatiebewijzen. Op verzoek moet elke supporter zich kunnen legitimeren. Ook is er geen kaartverkoop aan het loket en zijn er bepaalde sectoren rond het stadion niet toegankelijk. Daarnaast vindt er één op één fouillering plaats. Zoals gebruikelijk bij Europese wedstrijden, zal er tijdens de wedstrijd alleen alcoholvrij bier worden verkocht.
Naast deze maatregelen doet Feyenoord een dringend beroep op het gezonde verstand van zijn supporters en vraagt om een positieve ondersteuning van Koemans team in de strijd om een plaatsje in de volgende ronde van het UEFA Cup-toernooi. Met name voor het meebrengen en afsteken van vuurwerk en het werpen van projectielen naar het speelveld, wil de club zijn supporters extra waarschuwen.

Feyenoord roept de bezoekers ook op om tijdig naar De Kuip te komen in verband met de te verwachten verkeersdrukte. De Marathonweg tussen de rotonde Stadionweg en het Breeplein wordt woensdag vanaf 14.00 uur afgesloten. Overig verkeer richting Zuidplein kan alleen via de Laan Op Zuid, Putselaan, Dordtselaan. Verkeer vanaf de Strevelsweg gaat via de Beukendaal en de Molenvliet via de Spinozaweg naar de A15/A16.

Vanaf 17.00 uur wordt de Strevelsweg vanuit de richting Centrum, richting A16 IJsselmondseplein afgesloten voor alle verkeer. in verband met bustransporten van Poolse supporters vanaf Ahoy. Het verkeer wordt omgeleidt via de Vaanweg naar de A15. De Olympiaweg is afgesloten voor alle verkeer vanaf 17.00 uur. Naar verwachting zullen alle verkeersmaatregelen duren tot circa 24.00 uur.