Fanshop
Fanshop

MET VIJF EURO KORTING NAAR FEYENOORD-PSV

Supporters die nog geen kaart hebben voor de topper Feyenoord-PSV kunnen dit nu doen met aantrekkelijke korting beschikbaar gesteld door het AD. In de sportkatern van het Algemeen Dagblad is in de maandageditie een coupon te vinden, die goed is voor een korting van vijf euro. Het verkoopregime voor het duel op Tweede Kerstdag is overigens versoepeld. In eerste instantie was er sprake van twee op één verkoop. Dit is bijgesteld naar vier op één verkoop, waardoor club- en seizoenkaarthouders twee kaarten extra kunnen bemachtigen.
In het stadion is er voor het duel met de landskampioen een extra gezinsvak (HH) gecreëerd. De club besloot tot die maatregel nadat het gezinsvak binnen korte tijd was uitverkocht. Kinderen tot 13 jaar hebben op dit vak geen clubkaart nodig.

De kortingsactie in het AD beperkt zich niet alleen tot de wedstrijd tegen PSV. Supporters die de bon niet gebruiken voor het duel van volgende week dinsdag kunnen er ook voor kiezen dat wel te doen bij Feyenoord-RKC Waalwijk op 28 januari 2007. Aanvullende informatie over de actie is terug te lezen op de kortingscoupon. 

www.feyenoord.nl/adsportwereld