Fanshop
Fanshop

TOTO SCORE VOORSPELLING MIKE SNOEI: OVERWINNING

Eén van de Rotterdammers bij wie het derbygevoel zaterdag wordt aangewakkerd is Mike Snoei (43). De trainer van Go Ahead Eagles doorliep zijn hele jeugd bij Feyenoord, speelde zes seizoenen bij Sparta en was ook nog twee jaar trainer op het Kasteel. Zijn hele spelersloopbaan speelde zich af in Rotterdam, want hij was ook nog eens jaren actief bij Excelsior. Zaterdag verwacht Snoei een echte kraker, die door Feyenoord winnend wordt afgesloten.
Snoei: ‘Het wordt een interessante wedstrijd. Sparta heeft de punten hard nodig en was tot vorige week, toen er werd verloren van NAC, bezig aan een opgaande lijn. Feyenoord was ook bezig aan een goede serie, maar liep tegen een zeperd op in Utrecht. Het is bij beide clubs heel wisselvallig, daarom is het zo moeilijk te voorspellen. Ik verwacht een echte derby. De ranglijst telt bij dit soort wedstrijden even niet, prestige is waar het om gaat. Ik hoop dat de ploeg wint die er het meest recht op heeft. Dat klinkt misschien gek uit de mond van iemand die zich Feyenoorder voelt, maar ik meen het wel. Ik hoop op een heerlijke derby waar de toeschouwers waar krijgen voor hun geld. Uiteindelijk verwacht ik dat Feyenoord de wedstrijd naar zich toe zal trekken.’

Ook aanstaande zaterdag is het voor bezoekers van De Kuip weer mogelijk om voor aanvang van de wedstrijd te wedden op de uitslag. De vijf plekken in het stadion waar gewed kan worden zijn:

- Bij het Feyenoord verkooppunt in de Gele Zone
- Bij het Feyenoord verkooppunt in de Blauwe Zone
- Bij het Feyenoord verkooppunt in de Groene Zone
- Bij het Feyenoord verkooppunt in de Maaszaal
- Op de 2e verdieping van het Maasgebouw

Klik hier voor de quotering voor de wedstrijd Feyenoord-Sparta