Fanshop
Fanshop

KLAAR VOOR DE JUBILEUMDAG

Nog maar één dag en dan is De Kuip het decor voor een groot feest. Feyenoord bestaat precies honderd jaar en daarom is de Open Dag voor één keer omgedoopt tot Jubileumdag. De focus zal hierbij op de rijke clubhistorie liggen, maar uiteraard is de blik ook gericht op de toekomst. De helikopter met aan boord de nieuwe aankopen zal daar symbool voor staan.

De Jubileumdag zal, net zoals de traditionele Open Dagen, vrij toegankelijk zijn voor supporters. Zaterdag zullen om klokslag 10:00 uur de poorten openzwaaien. Dat betekent het startschot van een dag waarbij club en supporters zoals elk jaar versmelten, op een wijze die uniek is voor Nederlandse begrippen.

Het programma zal opnieuw boordevol en gevarieerd zijn. Met bijvoorbeeld optredens van artiesten, een wedstrijd van Oud Feyenoord (van 12:30-13:00 uur), een speciale recordpoging en natuurlijk de gebruikelijke handtekeningensessies met selectie en technische staf.

Zoals elk jaar is er ook weer een buitenprogramma, waarbij er op het trainingsveld een speciaal terrein is ingericht om de jonge supporters te vermaken. P2 –gelegen naast het trainingsveld- wordt eveneens ingezet als evenementterrein.