Fanshop
Fanshop

TOTTENHAM HOTSPUR OP HERHALING IN FA CUP

Tottenham Hotspur, de Engelse club waar Feyenoord in februari tegen speelt voor een plaats in de volgende ronde van de UEFA Cup, heeft maandag in de FA Cup geen potten kunnen breken tegen Cardiff City: 0-0. Op bezoek bij de club uit het Championship stelde de ploeg van Martin Jol hevig teleur. Ex-Feyenoorder Glenn Loovens speelde de hele wedstrijd mee bij de thuisploeg, die mag blijven hopen op een stunt.
Kansen kreeg de club uit Londen voldoende in de derde ronde van het prestigieuze bekertoernooi. Defoe en Berbatov stuitten op de sterk keepende Alexander. Verdedigend rommelde het opnieuw bij de ploeg van Jol, die zijn defensie wekelijks onzeker ziet acteren zonder de geblesseerde King.

De trainer hoopte met het inbrengen van Robbie Keane het verschil te kunnen maken, maar ook de van een blessure herstelde aanvaller kon het pleit niet beslechten tegen de leeggespeelde ploeg uit Wales.

Na afloop was Martin Jol mild voor zijn manschappen. ‘Ik zie het als een positief resultaat dat we de ploeg volgende week treffen op White Hart Lane. We kregen drie of vier kansen maar wisten ze niet af te maken. Dan moet je zorgen dat je geen tegendoelpunt krijgt en dat is ons gelukt’, zei de oefenmeester tegen de BBC.