Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

TRAINING ONDER IDEALE OMSTANDIGHEDEN

Feyenoord heeft dinsdagochtend voor het eerst onder de Turkse zon getraind. De selectie werkte onder ideale omstandigheden. De veldconditie en gevoelstemperatuur waren optimaal te noemen. Erwin Koeman onderwierp zijn selectie aan een oefensessie van anderhalf uur. Pieter Collen en Dwight Tiendalli, op de weg terug van blessures, trainden met de groep. Romeo Castelen trainde apart met fysiotherapeut Dennis Lion. Dinsdagavond speelt Feyenoord voor de EFES Pilsen Cup tegen Galatasaray (19:00 uur Ned. tijd).
De training werd gadegeslagen door ongeveer vijftig toeschouwers. Naast de persvertegenwoordigers en technisch manager Peter Bosz bekeek een jeugdteam van UDI ’19, die net als Vitesse en Feyenoord in het Kaya Belek hotel verblijven, de oefensessie. Conditietrainer Pierre Regnault nam het eerste deel van de training voor zijn rekening, daarna stond het voetballende aspect centraal. Collen, die net als Castelen nog niet fit genoeg is om deze week te kunnen spelen, werkt dinsdagmiddag nog in het krachthonk en het veld verder aan zijn herstel.



Feyenoord weet na de wedstrijd tegen Galatasaray meteen wie woensdag of donderdag de tegenstander is. Werder Bremen won maandagavond met 4-0 van Besiktas. Bij winst wacht op donderdag een confrontatie met de Duitsers, bij een nederlaag volgt opnieuw een duel met een Turkse topclub.