Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

HUYSEGEMS MELDT ZICH ALWEER OP VELD

De Feyenoorders hebben de krachtproef met Galatasaray nagenoeg schadevrij doorstaan. Direct na de wedstrijd waren daar wat zorgen over, maar op de woensdagtraining bleken die ongegrond. Jacob Lensky, Ron Vlaar en Sherif Ekramy verlieten met pijntjes het veld, maar waren tijdens de ontspannen training weer van de partij. Ook Stein Huysegems meldde zich op het Turkse veld, nadat hij dinsdag tijdens de warming-up zijn enkel verzwikte. De blessure is niet ernstig, maar de kans dat hij donderdag mee doet in de finale tegen Werder Bremen is klein.

Huysegems verbleef ongeveer anderhalf uur op het trainingsveld, waar hij vooral bezig was zijn enkel te ontzien. Tot zijn opluchting bleek het mee te vallen. ‘De enkel is opgezwollen en voelt nog pijnlijk aan, maar erg is het niet’, zegt Huysegems. ‘Op dit moment denk ik niet dat ik kan spelen tegen Bremen, maar ik sluit het niet uit. Ik moet mijn enkel nu rust geven, dan zal het morgen alweer beter gaan.’



Feyenoord trainde woensdag opnieuw onder uitstekende omstandigheden. In de Turkse zon trainde Castelen als enige Feyenoorder apart. De herstellende rechtsbuiten trainde weer met de bal en is te spreken over de progressie die hij maakt in zijn herstel.