Fanshop
Fanshop

SAMENWERKING MET FORTIS VERLENGD

Feyenoord en hoofdsponsor Fortis hebben de samenwerking verlengd. Fortis blijft de komende twee jaar met een optie op nog eens drie jaar aan de club verbonden. Dat nieuws werd tijdens de nieuwjaarsspeech bekend gemaakt door commercieel directeur Chris Woerts. ‘Een sponsor die zo loyaal en sterk verbonden is aan de club, daar kunnen we met ons allen zeer trots op zijn’, zei Woerts, die Jan van Rutte (voorzitter Raad van Bestuur Fortis Bank Nederland) en Boudewijn van Uden (directeur Verkoop Fortis ASR) een fraai schilderij aanbood om zo de voortzetting van de overeenkomst te bezegelen.
Adrian Martorana, General Manager Fortis Global Branding & Communications: ‘De sponsoring van Feyenoord heeft gebracht wat wij ervan verwachtten en heeft een sterke bijdrage kunnen leveren aan de vergroting van onze naamsbekendheid in Nederland. Dat was en is een belangrijke doelstelling voor Fortis. De samenwerking met Feyenoord is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een hecht partnership. We hebben het volste vertrouwen in dit partnership en kijken uit naar een nieuwe succesvolle periode in onze samenwerking.’

De samenwerking met Fortis is bezig aan het derde seizoen. Fortis volgde in 2004 Stad Rotterdam Verzekeringen op, de verzekeraar die gedurende een periode van dertien jaar verbonden was aan de Rotterdamse club.