HET MOMENT VAN FEYENOORD – FC UTRECHT (GRATIS VIDEO)

In de eerste helft van Feyenoord – FC Utrecht op 25 januari 2004, zag het er niet naar uit de Rotterdammers de drie punten in eigen huis zouden houden. De bezoekers stonden namelijk al binnen een halfuur op een 0-2 voorsprong, dankzij doelpunten van Hans van de Haar en Richal Leitoe. Maar een minuut na de goal van laatstgenoemde, vond Feyenoord aansluiting via Buffel.
De beslissing viel in de tweede helft, met dank aan een gouden wissel van Bert van Marwijk. De trainer bracht Danko Lazovic in de ploeg en de sluwheid van de Serviër bleek precies wat Feyenoord nodig had. De spits stond pas twee minuten binnen de lijnen, toen hij een strafschop verdiende. De oorzaak was een duw- en trekduel, waarin Utrecht-verdediger Karim Touzani het onderspit delfde en met rood moest vertrekken. Drie minuten kopte diezelfde Lazovic de eindstand op het scorebord, uit een hoekschop van Alfred Schreuder: 3-2.