Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

LÉONARD EN GREENE STRIJDEN MEE OM LEGIOENCUP

Aanstaande zondag is het de beurt aan Philippe Léonard en Serginho Greene om samen met twee supporters te proberen zo veel mogelijk punten te verzamelen in de strijd om De Legioencup. Deze Feyenoord-quiz wordt na elke thuiswedstrijd door supporters zelf georganiseerd in De Legioenzaal, de kantine onder vak Q.

Tijdens deze quiz worden supporters getest op hun kennis over de gespeelde wedstrijd en Feyenoord in het algemeen, terwijl spelers ondervraagd worden over andere zaken die supporters bezig houden. Zo diende Royston Drenthe na Feyenoord-RKC Waalwijk uit te leggen wat een combiregeling nu precies inhield. Drenthe bleek redelijk op de hoogte, maar precies wist hij het eigenlijk niet. Desalniettemin voert de linksback van Feyenoord momenteel de ranglijst aan en wordt hij op de voet gevolgd door Jonathan de Guzman.

 

Iedereen die bij de wedstrijd Feyenoord-FC Utrecht aanwezig is, heeft na afloop van de wedstrijd toegang tot De Legioenzaal. Deze is bereikbaar via de zogenaamde binnenring van het stadion. Wil je De Legioenzaal bezoeken blijf dan binnen de hekken. Het is niet mogelijk om buitenom te lopen en dan weer naar binnen te gaan!

 

De strijd om De Legioencup begint rond 17.00 uur. Vanaf 16.15 uur is in De Legioenzaal behalve het gebruikelijke assortiment ook een normaal biertje verkrijgbaar.