ISOUFI EN VELDER SPELEN GELIJK TEGEN BELGIË ONDER 15

Shabir Isoufi (B1)en Nygel Velder (C1) hebben dinsdagavond met Oranje onder 15 gelijkgespeeld tegen de leeftijdsgenoten uit België: 1-1. Isoufi maakte de vriendschappelijke wedstrijd vol, Velder werd in de tweede helft gewisseld. Tweelingbroer Antony Velder speelt dinsdag 13 maart met het Schaduwteam onder 15 tegen de C1 van Ajax.
Het Nederlands elftal voor spelers onder 15 jaar kreeg dinsdag voor rust één goede kans en zag een Belgisch schot op de paal eindigen. Na de 1-0 van de Belgen maakte Nederland gelijk door een doelpunt van Cijntje. Isoufi kreeg hierna de kans op de winnende treffer, maar hij wist een goede actie niet met een doelpunt te bekronen. De 1-1 eindstand was een juiste afspiegeling van de onderlinge verhoudingen op het veld. Deze maand speelt Onder 15 ook nog een oefenduel met Schalke 04.

Schaduwteam Onder 15
De jongens van het nationale schaduwteam voor spelers onder 15 jaar spelen dinsdag 13 maart op het KNVB Sportcentrum in Zeist een oefenwedstrijd tegen Ajax C1. KNVB-coach Frans de Kat riep Feyenoorder Anthony Velder op voor deze wedstrijd.