Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

VRAAG EN ANTWOORD

Feyenoord is een club die altijd in de belangstelling staat en waar iedereen een mening over heeft. Vaak worden er zinnige dingen gezegd en geschreven over onze club, soms ook onzinnige, ongenuanceerde of onjuiste. Omdat wij niet overal meteen op kunnen reageren, blijft er soms wel eens wat onduidelijkheid hangen. Bij wijze van proef wil Feyenoord nu middels de rubriek ‘vraag en antwoord’ op www.feyenoord.nl waar mogelijk duidelijkheid verschaffen.
Wat er zoal over Feyenoord gezegd en verteld wordt ontgaat natuurlijk wel eens aan onze waarneming. Maar als wij een verhaal of een gerucht horen, dan reageren wij daar in principe op. Om onduidelijkheid weg te nemen en in een poging om zo helder en open mogelijk met onze achterban te communiceren. En mocht u een in de media besproken kwestie aan willen dragen, dan kunt u dat doen via een e-mail aan [email protected]. Wij reageren dan op de pagina Vraag & Anwoord.

Een spelregel vooraf: op vragen op het technische vlak (met name transfergeruchten) kunnen wij doorgaans niets in de openbaarheid brengen omdat mededelingen daaromtrent vaak nadelig werken. Maar verder zullen we trachten zo open mogelijk te zijn.

Bedankt voor uw medewerking en suggesties.

Directie FeyenoordKlik hier voor de pagina Vraag & Antwoord.