Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

RAMSTEIJN SCOORT VOOR ORANJE ONDER 17

Met de Feyenoorders Wijnaldum, Fer en Nelom in de basis heeft Oranje onder 17 woensdagmiddag het laatste oefenduel in de aanloop naar het EK in België gewonnen. In Rosmalen was het team van Albert Stuivenberg met 2-0 te sterk voor Oekraïne. Invaller Kaj Ramsteijn was één van de doelpuntenmakers. Ook Luis Pedro viel in.

Voor Georginio Wijnaldum betekende de interland met zijn leeftijdsgenoten de zoveelste wedstrijd op niveau binnen een korte periode. De Feyenoorder bleef niettemin overeind, net zoals zijn clubgenoten Fer en Nelom die ook in de basis startten. Tien minuten na rust werd Wijnaldum vervangen. Ook de Feyenoorders Ramsteijn en Pedro maakten na rust hun opwachting. Ramsteijn maakte binnen een paar minuten na zijn entree Oranje's tweede en doorslaggevende goal, Heerenveenspeler Narsing had eerder de openingstreffer verzorgd.

Trainer Albert Stuivenberg was gematigd tevreden met het optreden van zijn pupillen. 'Het spel was niet geweldig, maar we hebben toch de nul gehouden tegen een sterke ploeg die ook zal aantreden op het EK volgende week.'