Fanshop
Fanshop

PAUL BOSVELT IS FEYENOORD-SUPPORTERS DANKBAAR VOOR STEUN

Voor Paul Bosvelt was Heerenveen-Feyenoord om meerdere redenen bijzonder. De middenvelder speelde zijn laatste officiële competitieduel - al krijgt zijn carrière nog een bijzonder toetje in de vorm van Champions League-playoffs - en genoot van de steun die hij van de supporters van beide clubs mocht ontvangen. ' Het maakte mijn laatste competitiewedstrijd nog specialer dan hij al was', aldus Bosvelt. Alle Feyenoord-supporters wil hij daarvoor middels onderstaande boodschap bedanken.
Beste supporters,

Ik wil bij deze alle Feyenoord-supporters bedanken voor de hartverwarmende steun die ik van jullie heb gehad. Tijdens mijn periode bij Feyenoord, maar ook zeker daarna, is mijn respect voor jullie alleen maar toegenomen. Dat jullie mij afgelopen zondag ondanks de teleurstelling nog zo toezongen was veelzeggend. Het maakte mijn laatste competitiewedstrijd nog specialer dan hij al was.

Ik wens jullie en Feyenoord veel succes in de toekomst, met hopelijk vele mooie momenten. Over mijn toekomst heb ik nog geen besluit genomen, maar ik zal als supporter sowieso regelmatig in De Kuip te vinden zijn.

Paul