Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FEYENOORD EN ERWIN KOEMAN PER DIRECT UIT ELKAAR

Feyenoord en Erwin Koeman hebben in goed onderling overleg besloten het tot 1 juli 2009 doorlopende contract van de hoofdtrainer per 30 juni aanstaande te beëindigden. Erwin Koeman zal zijn taken als hoofdtrainer van Feyenoord met onmiddellijke ingang neerleggen.

Feyenoord en Erwin Koeman zijn gezamenlijk tot de beslissing gekomen nadat Erwin Koeman te kennen had gegeven dat hem de uiterste motivatie ontbrak zijn taken als hoofdtrainer van Feyenoord naar behoren uit te kunnen voeren.

Feyenoord betreurt het vertrek van Erwin Koeman, maar respecteert de beslissing van haar hoofdtrainer. Erwin Koeman heeft zich onder vaak bijzonder moeilijke omstandigheden onverminderd hard voor Feyenoord ingezet en de club op een zeer waardige manier uitgedragen. Feyenoord is Erwin Koeman hiervoor zeer erkentelijk en dankbaar.

Feyenoord beraadt zich over de ontstane situatie en zal zich op korte termijn uitspreken over de opvolging van de hoofdtrainer. Tot nader order zullen de taken van Erwin Koeman worden waargenomen door de assistent trainers John Metgod en Henk Duut.