Fanshop
Fanshop

FEYENOORD FAMILY EVENT IN STRALENDE ZON

De selectie en technische staf van Feyenoord hebben zich zaterdag gemeld op vakantiepark Het Meerdal in Limburg, voor het Feyenoord Family Event van Center Parcs. Samen met enkele honderden aanwezigen vermaakten zij zich onder een stralend zonnetje met diverse voetbalspelen. Natuurlijk was er voor de kinderen de mogelijkheid om met de spelers op de foto te gaan en om een handtekening te vragen.
De spelers kwamen vrijdagavond aan op het vakantiepark, waarna zij zaterdagochtend deelnamen aan spelletjes als pannavoetbal en penalty schieten. Zowel binnen als buiten konden de aanwezige kinderen meedoen aan diverse voetbalactiviteiten. Tegen de middag werden de spelers één voor één voorgesteld op een groot podium, waarbij de kinderen tevens al hun vragen mochten stellen.

Voor de spelers betekende het Family Event een welkome onderbreking in de voorbereiding op de komende wedstrijden tegen FC Groningen. Danny Buijs: 'Het is een fantastische opsteker voor ons dat er na zo'n seizoen nog zoveel supporters naar dit Family Event komen.'

Zaterdagavond is er voor alle kinderen nog een Feyenoord Kids Disco. Zondag komt Ben Wijnstekers op bezoek met de Feyenoord VoetbalClinic.