Fanshop
Fanshop

BEKIJK FEYENOORD TV VAN AFGELOPEN WEEKEND

Feyenoord TV stond afgelopen weekend grotendeels in het teken van het afscheid van Pim Doesburg. Voormalig doelman Doesburg stopt als keeperstrainer bij Feyenoord. Reden voor Feyenoord TV om terug te kijken op zijn jaren in De Kuip.
Verder is er in het clubprogramma aandacht voor het afscheid van Pierre van Hooijdonk. De aanvaller bracht de club grote successen, maar speelde tegen FC Groningen zijn laatste wedstrijd in het Feyenoord-shirt. In Feyenoord TV vertelt hij nog eenmaal over zijn jaren in Rotterdam-Zuid.

Het televisiemagazine van Feyenoord wordt op zaterdag uitgezonden op RTL7 en TV Rijnmond. Feyenoord TV maakt op RTL7 onderdeel uit van Clubvoetbal Insite, dat is te zien om 18:00 uur. Op TV Rijnmond is het clubprogramma te bekijken om 18:25 uur. Feyenoord TV wordt daarna elk uur herhaald tot zondagmiddag 16:00 uur.

Ook de abonnees van KPN Mine kunnen naar Feyenoord TV kijken. Feyenoord streeft ernaar om via het platform van KPN Mine twee keer per week een nieuwsuitzending te brengen.Bekijk hier  FEYENOORD|TV