Fanshop
Fanshop

VOORVERKOOP PORT OF ROTTERDAM TOURNAMENT VAN START

Op 29 mei 2007 start de voorverkoop voor het allereerste Port of Rotterdam Tournament, dat op 3 en 5 augustus aanstaande in De Kuip wordt gespeeld. Clubs uit vier van de grootste havensteden ter wereld kruisen dan de degens: de Europese grootmachten Liverpool FC, FC Porto, de Chinese topclub Shanghai Shenhua FC en Feyenoord. Pieter Struijs, directeur van het Havenbedrijf Rotterdam is er trots op dat clubs van internationale faam naar De Kuip komen voor het toernooi: 'Het Havenbedrijf bestaat 75 jaar en dat willen we vieren met twee dagen topvoetbal in De Kuip'.
'Rotterdam is een voetbalgekke stad, die we nu kunnen trakteren op twee clubs die zeer recent de Champions League hebben gewonnen, een van de beste clubs uit Azië en natuurlijk ook Feyenoord. Het wordt een prachtig evenement, daar zijn we van overtuigd, niet in het minst dankzij de terugkeer van Dirk Kuyt in De Kuip.' Diezelfde Kuyt liet vanuit Liverpool weten nu al uit te zien naar zijn terugkeer voor het publiek van Feyenoord: 'Iedereen kent mijn warme gevoelens voor Feyenoord en zijn supporters. Ik vind het geweldig nu weer voor hen te mogen spelen en hoop op een volle Kuip. We gaan er mooie wedstrijden van maken.'Om het startsein te geven voor de start van de kaartverkoop poseerde Struijs met de Feyenoorders Royston Drenthe en André Bahia en met vier wedstrijdmascottes. 'Het allereerste Port of Rotterdam Tournament staat garant voor kwaliteit, strijd en spektakel.'

Per heden is ook de officiële website van het toernooi online. Op www.portofrotterdamtournament.com is het allerlaatste nieuws over het toernooi en over de deelnemende clubs te vinden.

WEDSTRIJDSCHEMA PORT OF ROTTERDAM TOURNAMENT

Vrijdag 3 augustus:
- 18.30 uur: Liverpool FC - Shanghai Shenhua FC
- ca. 20.30 uur: Officieel afscheid Pierre van Hooijdonk, Patrick Lodewijks, Pim Doesburg en Chris Gyan
- 20.45 uur: FEYENOORD - FC Porto

Zondag 5 augustus:
- 17.45 uur: FC Porto - Shanghai Shenhua FC
- 20.00 uur: FEYENOORD - Liverpool FC


Kaartverkoop en overige informatie
Op www.portofrotterdamtournament.com vindt u meer informatie over het toernooi, de deelnemers en de kaartverkoop. Kaarten voor het Port of Rotterdam zijn vanaf 29 mei te koop bij alle Ticketbox-verkooppunten (N.B. laat 'Reservering' op JA zetten) en bij de Feyenoord Klantenservice. De online-verkoop via www.feyenoord.nl start op 13 juni 2007. Voor seizoenkaarthouders geldt een voorrangsperiode, ingaande op 29 mei en tot met 11 juni. De vrije verkoop (clubkaart niet nodig) start vanaf 13 juni.