Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

BEKIJK FEYENOORD TV VAN AFGELOPEN WEEKEND

Feyenoord TV stond afgelopen weekend in het teken van de afsluiting van het seizoen. Een uitgedunde selectie sloot deze week een moeilijk seizoen af met een bosloop en een tennistoernooi. Feyenoord TV was bij beide groepsactiviteiten aanwezig om sfeer te proeven.
Verder in Feyenoord TV een interview met John Metgod en Henk Duut. Beiden begonnen het seizoen als assistent-trainers van Erwin Koeman, maar na zijn vertrek werkten ze een periode met Leo Beenhakker. Na de uitschakeling in de play-offs hebben ze samen de groep onder hun hoede. In Feyenoord TV bespreken Metgod en Duut een moeilijk seizoen en de toekomst van Feyenoord.

Het televisiemagazine van Feyenoord wordt op zaterdag uitgezonden op RTL7 en TV Rijnmond. Feyenoord TV maakt op RTL7 onderdeel uit van Clubvoetbal Insite, dat is te zien om 18:00 uur. Zondag om 09:00 volgt de herhaling. Op TV Rijnmond is het clubprogramma te bekijken om 18:25 uur. Feyenoord TV wordt daarna elk uur herhaald tot zondagmiddag 16:00 uur.

Ook de abonnees van KPN Mine kunnen naar Feyenoord TV kijken. Feyenoord streeft ernaar om via het platform van KPN Mine twee keer per week een nieuwsuitzending te brengen.


Bekijk hier de preview van FEYENOORD|TV