TIMMER EN CASTELEN WINNEN MET ORANJE VAN THAILAND

Het Nederlands Elftal heeft ook de tweede en afsluitende wedstrijd tijdens de Azië-trip met een overwinning besloten. De ploeg van Marco van Basten was Thailand woensdag met 1-3 de baas. Henk Timmer speelde negentig minuten aan Nederlandse zijde. Toekomstig Feyenoorder Andwelé Slory kreeg weer speelminuten nadat hij afgelopen zaterdag nog had gedebuteerd tegen Zuid-Korea (0-2). Romeo Castelen viel na een uur in voor Dirk Kuyt. Rafael van der Vaart en John Heitinga brachten de score voor rust op 0-2. Via Jan Vennegoor of Hesselink werd het 0-3, waarna Sripan met een vrije trap voorkwam dat Timmer de nul hield.
Opstelling Nederland: Timmer; Melchiot (46’ Jaliens), Heitinga, Mathijsen, De Cler (74’ Huntelaar); De Zeeuw (74’ Engelaar), Landzaat (60’ De Jong), Sneijder; Van der Vaart, Kuyt (60’ Castelen), Slory (46’ Vennegoor of Hesselink).