Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

VOORVERKOOP VOORSCHOTEN ’97 – FEYENOORD START OP 5 JULI

De voorverkoopadressen zijn bekend voor de wedstrijd Voorschoten ´97 – Feyenoord, die vrijdagavond 20 juli wordt gespeeld op Sportpark Adegeest (aanvang 19.00 uur). Op donderdag 5 juli start de voorverkoop op deze adressen van de toegangskaarten voor deze wedstrijd. De wedstrijdorganisatie roept supporters van Voorschoten '97 en Feyenoord als ook de andere voetballiefhebbers op om de kaarten al bij de voorverkoopadressen aan te schaffen vanaf 5 juli, want er worden weer vele duizenden belangstellenden verwacht.
Op donderdag 28 juni werden Voorschoten ’97 en Feyenoord het eens over dit oefenduel. Dit is kort dag, maar dat deert niemand. Deze wedstrijd wordt weer een fantastische happening en een absoluut hoogtepunt tijdens de viering van het 10-jarig bestaan van Voorschoten ’97. Beide clubs koesteren nog steeds het samenwerkingsverband waar met name op jeugdniveau van wordt geprofiteerd. Ook opvallend is dat Voorschoten ’97 onveranderd tussen de 4.000 en 5.000 toeschouwers trekt bij deze wedstrijden (1998, 2001 en 2003 en 2005) tegen de Kuipbewoners. Burgemeester Staatsen van Voorschoten heeft direct toestemming verleend voor deze wedstrijd en gaf aan dat de gemeente Voorschoten zeer vereerd was met de komst van Feyenoord.

Prijzen toegangskaarten
Staanplaatsen 12,00 euro (kinderen t/m 12 jaar betalen 7,00 euro)
Zitplaatsen 15,00 euro (kinderen t/m 12 jaar betalen 10,00 euro)

De maximale capaciteit voor deze wedstrijd bedraagt rond de 4.000 staanplaatsen en er zijn 500 zitplaatsen. Er worden zoals gebruikelijk weer extra tribunes geplaatst. Ook is er een apart gedeelte voor genodigden.

VOORVERKOOPADRESSEN VANAF 5 JULI 2007
- Texaco Selfservice, Wijngaardenlaan 100, Voorschoten
- C-1000 Voordeelmarkt N. Hofland, Planciusplantsoen 25, Voorschoten
- Assurantiekantoor Groot, Planciusplantsoen 27, Voorschoten
- Wout Bergers Sport, Schoolstraat 35, Voorschoten
- Hans Mourits Groenten en Fruit, Schoolstraat 16, Voorschoten
- Ruudolf Mode, Schoolstraat 87, Voorschoten
- Eigeman IJssalon en Snackbar, Papelaan 84, Voorschoten
- Wout Bergers Sport, Haarlemmerstraat 232, Leiden
- Wout Bergers Sport, Rijnsburgerweg 121, Leiden
- Wijnand Sloos Sport BV, Vijf Meiplein 49, Leiden
- Ben Borst Casual Wear, Hoofdstraat 71, Noordwijk
- Videoworld, Oostdorperweg 28, Wassenaar

Wedstrijdsponsors
De wedstrijdsponsors zijn bekend. Aannemersbedrijf G.J. Kriek BV uit Voorschoten en Van Deursen Loodgieters uit Voorschoten zijn de beide wedstrijdsponsors die deze wedstrijd mede mogelijk maken en Voorschoten ’97 dankt hen daar hartelijk voor.

Intersite
De meest actuele informatie treft u aan op de internetsite: www.voorschoten97.nl.

Bereikbaarheid
Voorschoten is een dorp met 24.000 inwoners en ligt tussen Leiden, Leidschendam en Wassenaar in. Voorschoten is te bereiken via de A4 (afslag Zoeterwoude/Voorschoten), via de A44 (bij Wassenaar afslag Voorschoten nemen) of vanaf Leidschendam/Voorburg binnendoor richting Leiden te rijden. U komt dan vanzelf in Voorschoten. Sportpark Adegeest staat aangegeven op de borden.