Fanshop
Fanshop

EENHOORN NEEMT EERSTE JUBILEUMKAART IN ONTVANGST

Feyenoord-ambassadeur Robert Eenhoorn heeft maandag de eerste Gouden Jubileumkaart in ontvangst genomen. De bondscoach van het Nederlandse honkbalteam kreeg de kaart, die de komende twee jaar recht geeft op een bezoek aan alle thuiswedstrijden van Feyenoord, plus de jubileumactiviteiten in het jaar 2008, uit handen van financieel directeur Onno Jacobs.
Met de overhandiging van de eerste seizoenkaart wordt een begin gemaakt met de verdeling van de verkochte seizoenkaarten. Vandaag zullen de eerste negenduizend stuks worden verstuurd naar de supporters die hun kaart als eerst hebben besteld. Feyenoord verwacht dat het in de komende periode elke week ongeveer negenduizend seizoenkaarten kan uitleveren.
 
Feyenoord verzoekt de supporters vriendelijk om geen contact op te nemen met Feyenoord Klantenservice over de status van hun seizoenskaart. Via deze website hoopt Feyenoord een ieder zoveel mogelijk op de hoogte te houden over de verdere verzending van de kaarten. Uiteindelijk zullen alle seizoenkaarthouders ruim voor de start van het nieuwe seizoen hun kaart  per post ontvangen. Kunnen wij u niet plaatsen, dan nemen wij contact met u op om te zoeken naar een passend alternatief. Op dit moment is De Kuip nog niet uitverkocht. Het is nog altijd mogelijk om een seizoenkaart aan te schaffen.

Informatie Feyenoord seizoenkaart 2007/2008 - 2008/2009