Fanshop
Fanshop

KOOP KAARTEN VOOR FEYENOORD-PORTO EN WIN DE VLUCHT VAN JE LEVEN!

Hoogtepunt van Feyenoords Open Dag is elk jaar weer de aankomst van de helikopter met de nieuwe spelers. Dit jaar zullen Roy Makaay, Giovanni van Bronckhorst, Luigi Bruins, Andwelé Slory, Tim De Cler, Michael Mols, Nuri Sahin en Kevin Hofland op deze spectaculaire manier De Kuip binnenvliegen. Geweldig om in het stadion mee te maken, maar nog mooier is natuurlijk om het een keertje te beleven zoals spelers dat doen. Dat kan dit jaar en jij kan de gelukkige zijn die meevliegt!
Wat je daar voor moet doen, is simpel: Koop (als je ze nog niet hebt) zo snel mogelijk kaarten voor Feyenoord - FC Porto (Klik hier voor kaartverkoop). Deze wedstrijd wordt gespeeld op de eerste dag van het Port of Rotterdam Tournament op 3 augustus aanstaande en sms HELI gevolgd door de eerste 10 cijfers van je ticketcode naar het nummer 4004.

     
 [klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting]

SMS dus bijvoorbeeld: HELI 5027353001 naar het nummer 4004

Je ontvangt dan eenmalig een bevestigingsSMSbericht (kosten: € 0,60 p.o.b.) De winnaar wordt dinsdag rond het middaguur gekozen en persoonlijk uitgenodigd.

Als je al kaarten gekocht had voor Feyenoord-FC Porto (de eerste dag van het Port of Rotterdam Tournament) kan je uiteraard ook meedoen, op precies dezelfde manier.

Heb je kaarten voor dag 1 (telefonisch) gereserveerd en heb je nu dus nog geen ticket? SMS dan de tekst:
HELI en je postcode naar het nummer 4004. Ook dan ding je ook mee naar de prijs.

Over deze actie van het Port of Rotterdam Tournament kan niet worden gecorrespondeerd.