Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

OPEN DAG: KOM OP TIJD, KOM MET HET OPENBAAR VERVOER

Morgen (woensdag 1 augustus) staat vanaf 11 uur ‘s ochtends weer Feyenoords Open Dag op het programma. Zoals altijd wordt heel veel publiek verwacht. Feyenoord adviseert eenieder daarom om tijdig naar De Kuip af te reizen en daartoe bij voorkeur het Openbaar Vervoer te gebruiken. U wordt verzocht om eenmaal in het stadion zo ver mogelijk door te schuiven, zodat zoveel mogelijk mensen een zitplaats hebben. Klik op meer voor essentiële informatie over de Open Dag.
Kom met het Openbaar Vervoer
In verband met de te verwachten toeloop en verkeersdrukte adviseert Feyenoord bezoekers van de Open Dag om waar mogelijk gebruik te maken van het Openbaar Vervoer. Voor parkeren is in de nabije omgeving van het stadion bovendien slechts beperkt gelegenheid, terwijl trein en tram op loopafstand van het stadion stoppen. De NS zet extra treinen in vanaf Rotterdam CS en vanaf Dordrecht en de RET laat extra trams rijden.

Poorten om elf uur open
De poorten van het stadion zullen woensdag om 11 uur geopend worden. Feyenoord maakt u er graag op attent dat alle grote hekken opengaan. Omdat deze naar buiten openen, verzoeken wij u vriendelijk de afstand te bewaren die is aangegeven.

Denk aan uw medesupporters en schuif zo ver mogelijk door
Feyenoord biedt graag zo veel mogelijk supporters de gelegenheid om het programma in het stadion mee te maken. Daarom verzoeken wij iedereen om, eenmaal in het stadion, zo ver mogelijk door te schuiven en stoeltjes niet te gebruiken voor jassen, tassen etc. Denk aan uw medesupporters en zorg er voor dat iedereen een plekje in De Kuip kan vinden en elk stoeltje bezet is. Om veiligheidsredenen dienen de trappen vrij te blijven.

Beperkte capaciteit
Hoewel Feyenoord zo veel mogelijk mensen een plekje hoopt te bieden, moeten wij ook de veiligheid in de gaten houden. De vakken van het stadion kunnen zodoende op een gegeven moment vol zijn. Op dat moment zal de opgang van het desbetreffende vak gesloten worden en zult u naar een ander vak verwezen worden. Wij rekenen hier op uw begrip en volgt u a.u.b. de aanwijzingen van het veiligheidspersoneel.

De mogelijkheid bestaat dat op een gegeven moment alle vakken van het stadion vol zijn. Op dat moment zal er in verband met de veiligheid van alle bezoekers géén toegang meer verleend worden tot De Kuip. Op de buitenring van het stadion en nabij het trainingsveld is dan nog wel een alternatief programma.

Kinderen
Gedurende de Open Dag worden kinderen die hun ouders kwijt zijn, opgevangen bij de EHBO-post in het facilitaire gebouw in de gele sector (Noordzijde).

Wij wensen u een zeer plezierige Open Dag bij Feyenoord!